Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Buzz och och Singstar är nya partytrenden

/

Annons
Buzz
Betyg: 4
Efter skräckupplevelsen med DVD-spelet Alla mot En kommer Buzz som en skänk från ovan. Sony har förstått att vägen till ickespelarnas hjärta går genom frågesporter och blinkande plastkontroller. Buzz är med andra ord ett frågesportspel som styrs via specialkontroller där du väljer svartalternativ genom att trycka på olikfärgade knappar och hamra på en stor röd knapp i bästa Jepordystil. Nämnde jag att den blinkade?
Buzz är välgjort från topp till tå. Allt från de skönt charmerande karaktärerna till de lustiga priser man \"vinner\". I går vann mitt sällskap en öde ö, idag ett hett bad med en häst. Man behöver inte vara spelare för att uppskatta Buzz, och med vetskapen om att andra temafrågesporter är på väg kan jag tryggt konstatera att Buzz är nästa heta partytrend.

Singstar ´80s
Betyg: 4
Karaokeserien Singstar har gått bra sedan släppet. Med hjälp av två bastanta mikrofoner sjunger du med i en drös låtar för att sedan bedömas - hårt och skoningslöst. Förra delen, svenska hits, var bra men lite snål när gamla hits från tidigare Singstar-spel återanvändes.
Den irritationen finns inte längre eftersom ´80s bara använder nya låtar. Temat är 80-tal vilket innebär klassiker som Eye of the Tiger, The Final Countdown och blågula Efter plugget. En hel bunt svenska låtar finns representerade och gör det hela lite extra roligt. Singstar ´80s är i mina ögon den absolut bästa Singstarupplagan, inte minst tack vare den fina låtlistan.

Mer läsning

Annons