Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christian Olsson släpper nytt som soloartist

Nu är den förra frontmannen från Fibes, Oh fibes aktuell som soloartist med ny EP.

Annons

Christian

Christian Olsson som frontade Fibes, Oh fibes är nu tillbaka som soloartist med namnet OLSSON. Drömmen om att få släppa eget har alltid funnits där och nu presenteras Olssons singel "Hold on" som också blir Olssons titelspår för kommande EP med samma namn som släpps 17:e Augusti. Med på singeln gästas han av ingen mindre än Mapei.

– Vi hade båda spenderat mycket tid i studion, främst med att jobba på hennes kommande album. För Hold On featuren så letade jag verkligen efter någon som kunde riva väggar med sin röst, men samtidigt låta som Shangr-La´s. Så jag menar, vem passar in på det bättre än Mapei?, säger Christian Olsson i ett pressmeddelande.

På den kommande EPn kommer det finnas fyra spår: "Hold on", "Thin love" samt två remixer av dessa två låtar gjorda av Isaac Tichauer och DJ Marky. "Hold on" som bekant blivit första singeln beskrivs som en mix av 90-tals tip-hop, pop och gospel. Förutom att producera nytt material till sig själv har han skrivit och arbetat bland annat med Charlie XCX, SeeB, Rebecca &Fiona och Daniel Adams-Ray.

Mer läsning

Annons