Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En grymt svängig supergrupp

Snowracer Snowracer Arctic Foxx/BAM

Annons
En supergrupp i miniformatet kan man väl säga om hårdrocks-Dregen, hiphop-Amir, techno-Nåid och amerikanen Brady Blade. Den sistnämnde har jag i och för sig aldrig hört talas om, men han har jobbat ihop med Emmylou Harris, och är dessutom skälet till att den fantastiska countrydrottningen gästar på ett av plattans bästa spår The way I\'m watching you.
Men country är ungefär det sista det här gänget sysslar med. Kortfattat kan man säga att Snowracer låter som en korsning av Teddybears och Infinite mass. Det är mycket svängiga synthslingor, en hel del uppkäftigt rappande och oftast ett sjuhelvetes röj. Enda plumpen i protokollet är avslutande Easy way, där ett otäckt gitarrsolognisslande i sämsta hårdrocksstil tillåts fortgå i all sin fulhet.
Bortsett från det svänger Snowracer lika vildsint och anarkistiskt i backarna som på dansgolvet. Trots att jag stampat takten tills sulorna nötts ner, nickat med nacken tills kotorna bett om nåd, och fått knälederna att högljutt protestera vill jag bara ha mer. Kan man få be om en livespelning?

Mer läsning

Annons