Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En mer dansant Molly Sandén

/
  • Molly Sandén under sitt uppträdande på Allsång på Skansen förra veckan.

Hon är mest känd för sina hjärtskärande ballader. Men på tisdagskvällens Rix FM Festival utlovar Molly Sandén massor av energi och glädje.
– Jag ska få hela Sundsvall att dansa, säger hon.

Annons

Det händer mycket i Molly Sandéns liv just nu. Tidigare i somras släppte hon EP:n "Like No One's Watching" och förra veckan uppträdde hon på Allsång på Skansen. Nu turnerar hon runt i Sverige både med en egen turné samt Rix FM Festivalen – som besöker Sundsvall på tisdag.

– Man måste nog älska turnélivet för att orka med det. Det gör jag verkligen och jag är tacksam över att få åka runt och se hela Sverige, säger hon.

Det här blir inte första gången Molly Sandén uppträder i Sundsvall och hon har fina minnen från tidigare spelningar.

– Sundsvall var ett av de första ställen där jag verkligen fick en wow-upplevelse av publiken. Så jag har höga förväntningar på spelningen, säger hon.

På EP:n "Like No One's Watching" har de sorgliga balladerna till viss del bytts ut mot lite gladare pop – och det märks också på hennes liveframträdanden.

– Det har varit lite av min grej att sjunga "gråtlåtar". Men nu på turnén märks det att jag kan få publiken att dansa till mitt nya material. Det är en ny upplevelse för mig och jag har roligare än någonsin på scen, säger hon.

På Rix FM Festivalen samsas Molly Sandén om scentiden med bland annat Sundsvallskillen Axel Wikner och pojkvännen Danny Saucedo.

– Det är verkligen roligt att spela på Rix FM Festivalen. Publiken är alltid supertaggad och det blir lite som en stor branschfest med en väldigt härlig stämning, säger hon.

Blickar Molly Sandén framåt vill hon fortsätt att turnera och hon drömmer om spelningar utomlands.

– Jag har fått lite förfrågningar från bland annat Tyskland och Italien. Det skulle vara jättekul och spännande att testa, säger hon.

Mer läsning

Annons