Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fight Night Round 2

Playstation 2

Annons
Världens bästa boxningsspel har blivit ännu bättre. Förra året debuterade EA Sports hårda boxningsserie Fight Night och jag föll som en golvad fura. Det unika svingsystemet var lika underbart som den sköna känslan av att sätta en perfekt uppercut.
I rond 2 har man förfinat de ytterst få bristerna och levererar ett ännu bättre spel. Det är inte längre onödigt svårt att resa sig efter en ordentlig smäll och fortsätta matchen. Spelet känns även en aning lättare än den stundtals sinnesjukt svåra föregångaren.
Fortfarande belönas dock timmar i spelet, du lär dig mer taktik för varje match och kan satsa på att bygga upp din boxare, eller köpa lite nya kläder. Det är viktigt att hålla stilen i ringen, även om blodet sprutar och svetten lackar.
Det sistnämnda finns det emellertid en ny funktion för. Mellan ronderna kan du ta kontrollen över dina boxarassistenter och se till att småskador och svett försvinner från ansiktet. Kanske ingen superrevolutionerande nyhet, men den piggar ändå upp.
Fight Night Rond 2 är det bästa du kan hitta i boxningsgenren idag och är ett strålande köp, även för alla som köpte del ett.

Mer läsning

Annons