Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmguiden

Annons
Betyg: 3

Kung fu hustle
Invånare i fattig stadsdel hotas av det elaka yxgänget. Kung fu-fylld slapstick, där många av de fantasifulla fajterna är riktigt roliga.
HN

Star wars episod III Mörkrets hämnd

Anakins resa mot den mörka sidan är en berättelse som är tilldragande i all sin naivitet precis som Luke Skywalkers kamp i de tre gamla filmerna. Den bästa av de nya Star wars-filmerna, men intrigen är tunn och storyn står ofta och stampar.
HN

Million dollar baby
âClintan" regisserar sig själv som boxningstränare som tar en kvinnlig boxare under sina vingar. Filmen gör några mästerliga ronder, men blir lika ofta utmanövrerad på grund av lättlästa kombinationer.
HN

Betyg: 2

Mr & Mrs Smith

Brad Pitt och Angelina Jolie spelar man och hustru. De är lönnmördare på var sina håll, utan den andres vetskap, och det går alldeles utmärkt tills de får i uppdrag att ta kål på varandra. En actionrulle med snygga storstjärnor i roller långt under deras kapacitet, där intellektet som bäst lämnas oförändrat.
HN

The jacket
Krigsveteran hamnar på sinnesjukhus där han utsätts för experiment som kastar honom fram och tillbaka i tiden. En sämre och konstigare variant på andra och bättre filmer, främst Jacobs inferno och The butterfly effect.
JH

Kingdom of heaven

Baron Balian blir under sökandet efter sin gudstro härföraren som ska rädda Jerusalem från muslimernas attacker. Ett välregisserat och svulstigt krigspekoral, med svaga skådespelarinsatser.
JH

Pacifier
Vin Diesel spelar tuffingen Shane Wolfe får sitt livs tuffaste uppdrag: ta hand om en samling ouppfostrade syskon, som hotas av elaka nordkoreaner. Visst är det superkorkat, men det kunde vara mycket värre.
JH

Betyg: 1

After the sunset
Rånarduo ska stjäla en stor diamant på lyxkryssare. Varken intrig eller logik är på topp i denna usla svindlarhistoria.
HN

Cursed
Syskonpar drabbas av varulvens förbannelse. Cursed är en trött och seg upprepning på varulvstemat. Det är inte läskigt, inte komiskt, och definitivt inte nyskapande.
JH

Mer läsning

Annons