Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmguiden

Annons
The 40 year old virgin
Betyg: 4

40-årige oskulden Andy råkar avslöja sin hemlighet för sina medarbetare och de bestämmer sig för att han ska få sig ett ligg. Den uppsluppna och vassa, om än lite väl grabbiga, dialogen, och en närmast briljant Steve Carell i huvudrollen gör detta till en stor skrattfest.
JH

Bildtext:
Andy (Steve Carell) får ett hett tips av sina kompisar om han vaxar bröstet blir det lättare att få omkull en tjej. David (Paul Rudd) och Cal (Seth Rogen) skrattar gott åt den smärtsamma behandlingen.
Foto: Universal Studios

Broken flowers
Betyg: 4

Den medelålders, före detta charmören Don Johnston (Bill Murray) får anonymt beskedet att han har en okänd son. Fyra före detta flammor är tänkbara, varpå Don ger sig ut på en lång resa för att ta reda på vem som kan vara modern. Det är lätt sorgset och vemodigt, men hela tiden djupt fängslande, vilket förstärks av den mångtonigt beledsagande musiken.
HL

Om Sara
(Betyg: 3)

Om Sara skildrar huvudrollsfiguren i tre skeden i livet, där Sara söker kärleken. Parallellt med sina förhållanden gör Sara karriär och tar hand om sin psykiskt sjuka mor. De två inledande episoderna är välgjorda, men också ofokuserade. Först i den sista delen får Sara, förträffligt spelad av Linda Zilliacus, komma oss nära. HN

Mer läsning

Annons