Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filmguiden

Annons
Betyg: 4

Wallace & Gromit - Varulvskaninens förbannelse
Animation i världsklass när ostälskaren Wallace och hans trogna vovve Gromit ska fånga in en morotsmumsande best som hotar byns grönsaksutställning. Roligt, fyndigt, välgjort och fartfyllt.
JH

Betyg: 3
Legenden om Zorro
Harmlöst och habil uppföljare med Zorro och hans fru Elena. Paret har äktenskapsproblem, samtidigt som en ond aristokrat planerar massförstörelse. Spjuvern Banderas och skönheten Zeta-Jones är behållningen.
JH

Den bästa av mödrar
Finske krigsbarnet Eero sänds till ett svenskt barnlöst par. Eero vill inte anpassa sig till sin nya familj och känner sig samtidigt sviken av sin biologiska mamma. Filmen är trovärdig och välspelad, men utan den nerv och energi som skapar något att verkligen gripas av.
HL

Betyg: 2
I hennes skor
En lättsam och lättglömd dramakomedi om två omaka systrar, där tre stjärnor (Cameron Diaz, Toni Collette och Shirley Maclaine) agerar hyggligt, men utan övertygelse. Manuset saknar fast struktur och regissören Curtis Hanson har tydliga svårigheter att bestämma sig för vilken typ av film han ska göra.
HL

Betyg: 1
Stockholm boogie
Historien om de supande kusinernas partykväll på Söders höjder är förmodligen den sämsta ungdomsfilm som gjorts i Sverige.
JH

Mer läsning

Annons