Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frida positiv till Abba-återförening

Annons
I samband med utgivningen av en ny Abba-samling i USA och en box med Fridas låtar har nya rykten om en eventuell återförening av supergruppen uppstått. Björn Ulvaeus säger blankt nej till en återförening. Frida säger dock i en intervju på en dvd-skiva i boxen att hon har lekt med tanken.

- Jag har åtminstone tänkt att det skulle vara kul att gå in med Abba och göra något på senare år. Men när det gäller turnéer har nog ingen av oss varit intresserade, säger hon.

Björn Ulvaeus har uttalat sig i internationella medier med anledning av att samlingsskivan "Abba. Complete studio recordings" har släppts i USA. Han håller fast vid sin benhårda linje att Abba-medlemmarna aldrig har haft tankar på att återförenas.

- Vi kände att energin höll på att försvinna i slutet av 1970-talet. Vi bestämde oss för att varför skulle vi göra en Rolling Stones eller en Queen? säger han i en intervju med BBC News.

Frida gav den 5 december ut boxen "Frida" som innehåller fyra cd-skivor med hennes sololåtar och en dvd med intervjuer. Där berättar hon om sitt liv i Zermatt i Schweiz och sina musikaliska planer efter Abba.

- Ambitioner i dag vad gäller min musikaliska karriär finns nog inte längre, säger hon. (PM)

Mer läsning

Annons