Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gina Dirawi släpper singel

/

Gina Dirawi har släppt vinjettmusiken till sitt nya program "Ginas värld" som singel. Låten heter "Love" och är skriven av programledaren själv.

Annons

Gina Dirawis nya program "Ginas värld" hade premiär på SVT Flow den 27 augusti. Flera som såg programmet reagerade på låten som spelades i början, och programledaren bekräftar via Twitter att det är hon själv som sjunger den.

"Love" är titeln, och Dirawi släpper också låten som singel i dagarna.

"Många har frågat om vinjettlåten till 'Ginas värld'. Den heter 'Love', skriven av mig och finns ute nu. Kul att ni gillar den", skriver Gina Dirawi på Twitter.

Via SVT:s presstjänst hälsar hon att hon inte vill svara på några ytterligare frågor.

2009 sökte Gina Dirawi till TV4:s talangjakt "Idol" i Sundsvall, och gick till slutaudition.

När TT träffade Gina Dirawi inför premiären av "Ginas värld" berättade hon att det nya programmet handlar om människans drivkrafter. Hon reser ut i världen och tar reda på vad olika människor från vitt skilda platser tycker är meningen med livet.

– Det sjuka är att alla ger samma svar. De svarar: "Att älska, att må bra, att ta hand om sin familj". Det gör en lite lugnare. Man tror att det ska vara så mycket mer, man kan sitta hemma och tycka att det är något som fattas i ens liv, men sedan åker man ut i världen och ser att alla strävar efter samma sak. Människan är en ganska simpel varelse, sade Gina Dirawi då.

"Ginas värld" sänds i SVT Flow och låten "Love" finns ute nu.

Mer läsning

Annons