Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gran Turismo 4

(Playstation 2)

Annons
Betyg: 4
Bilspelens motsvarighet till Pokémon, Gran Turismo, släpper äntligen sin efterlängtade fyra. Förseningarna har varit många och på vägen blev dessutom onlineläget tvunget att strykas. Men fans av serien har inget att vara oroliga för. Gran Turismo 4 är allt som trean var plus lite till.
Det finns ännu fler bilar att samla, till exempel Volvo, och ännu fler banor att köra. Den största nyheten i spelväg heter B-spec och ger dig möjlighet att låta den artificiella intelligensen styra bilen på din inrådan. Det är dessvärre inte alltför underhållande att ratta själv är fortfarande det roligaste alternativet.
Fast det är ändå inte där Gran Turismos styrka ligger. Själva körningen är sekundär, det är köpandet av bilar och bildelar som ligger i fokus. Pressa din nya bil till det yttersta genom att byta ut del efter del, oftast ger det mer resultat ute på banan än själva körningen.
När det gäller körkänsla är GTR överlägset på alla plan, men är du bilintresserad finns idag inget bättre spel än Gran Turismo 4.

Mer läsning

Annons