Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

/

... Erik Svensson, som tillsammans med kompanjonerna på Sidelake Studios varje fredag och lördag spelar musik på restaurangen Il Barone.

Annons
Vad är det Ni gör egentligen?
Grunden är en dj som spelar skivor samtidigt som två personer spelar percussion och gitarr. Det ska vara spontant och lite svårt att sätta fingret på. Ibland kan det vara bossa nova som spelas, ibland houselåtar. Egentligen allt som svänger, men ändå så att man ska kunna sitta med vänner och bekanta och konversera.
Hur kom Ni på idén?
Det var enkelt. Il Barone var sugna på att göra något tillsammans med oss och vi kom på idén, vilket är helt rätt för det här stället. Ett skönt hängställe där musiken passar till förfesten eller hela natten.
Hur ska Ni ta konceptet ett steg längre?
I december planerar vi att plocka in gästartister från Stockholm. Vi har några drömartister som vi skulle vilja ha med. Men ännu har vi inte bokat någon. Det kommer vara artister inom soul och funkfåran, men vilka det är vill jag inte nämna då inget är klart ännu.
Hur länge planerar Ni att hålla på?
Vi kommer att köra på så länge det är önskvärt. Vi har märkt att vi även kan anpassa oss när det blir mycket folk och bra tryck.

Mer läsning

Annons