Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

/
  • Anna Norberg, 45, skådespelerska och musikalartist från Sundsvall som nu ska sätta upp klassikern I hetaste laget i stan.

Anna Norberg som är med och sätter upp musikalen I hetaste laget i Sundsvall.

Annons
Det är audition på torsdag, vad händer då?
Klockan tio i Folkets hus i Skönsberg kan alla som är intresserade komma! Vi söker sångare, dansare och skådespelare med scenvana, från 18 år upp till 70. Vi vill ha folk till både huvud- och biroller.
Det är bäst om man anmäler sig innan auditionen, det är bara att gå in på vår hemsida rymdensnojen.se eller ringa oss på Rymdens nöjen. Man kan komma oanmäld också, men då måste man fylla i en del uppgifter på plats och ha foto med sig.
Berätta mer om själva pjäsen.
Den 6 oktober är det premiär. Vi ska ha 30 föreställningar här i stan, lokalen är det inte klart med än. Vi har även fått lite förfrågningar om att uppträda utanför Sundsvall. Vi får se hur det går, kanske blir det en turné i resten av landet efter jul.
Det är en klassisk Broadwaymusikal som borde bli uppskattad. Och filmatiseringen med Marilyn Monroe är jättebra! Vi ville sätta upp pjäsen här redan förra året, men vi fick rättigheterna först nu. Det ska bli så spännande att göra det här. Jag ska vara med på scenen själv också, förstås.

Mer läsning

Annons