Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halle Berry hämtade antipris

Annons
Halle Berry är ingen dålig förlorare. På lördagen hämtade hon själv det föga smickrande Razziepriset för årets sämsta kvinnliga huvudroll i kalkonfilmen "Catwoman".


Till stående ovationer parodierade Berry sitt Oscartal från 2002 och tackade teamet bakom "Catwoman" för att de "gav mig en roll i en förfärlig film".

- Det här var precis vad min karriär behövde - jag var på toppen och nu är jag på botten, sade hon och tillade att hennes mamma lärt henne att man bara kan bli en god vinnare om man är en god förlorare.

Av naturliga skäl är det ovanligt att "vinnarna" av Razziepriserna, som under 25 år uppmärksammat de sämsta prestationerna i Hollywood, närvarar vid ceremonin.

"Catwoman" fick även priserna för sämsta film, sämsta regi och sämsta manus. George Bush uppmärksammandes dubbelt, för sin huvudroll i "Farenheit 9/11" och för "sämsta filmpar" (i kombination med Condoleeza Rice eller sin tama get) i densamma. Michael Moores film tog även hem priserna för sämsta manliga och kvinnliga biroll som gick till försvarsminister Donald Rumsfeld och popdivan Britney Spears. (PM)

Mer läsning

Annons