Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hannah Graaf - Bambi på hal is

Annons
Hannah Graaf halkade in i tävlingen på ett bananskal, efter att Stephen Simmonds låt diskats. Hon är en nervös debutant - lite av Bambi på hal is - men ser fram emot att få tävla mot schlagerveteranerna.


Från början var det inte meningen att den förra Slitz-bruden och popstjärnan Hannah Graaf skulle vara med i Melodifestivalen. Men när "So good" ströks ur tävlingen blev hon uppringd av upphovsmakarna till "Naughty boy", låten som ersätter Stephen Simmonds melodi. Låten beskriver hon som "lyxig pop med inslag av 60-tal".

- Jag är en gammal schlagerdrottning, jag älskar schlager. Och man kan ju inte tacka nej när folk ringer och frågar, säger hon.

Nu kommer du att stå på scenen själv, utan systern Magdalena - hur känns det?

- Jag känner mig nervös. Jag går ju ofta hand i hand med Magdalena, men nu får jag klara mig själv. Jag gillar bättre att sjunga än vad hon gör och hon har ju hållit på med sitt. Så vi går lite skilda vägar.

Vad tycker du om startfältet i Leksand, där du tävlar?

- Det är bra konkurrens. De flesta har varit med flera gånger tidigare och är väl hundra gånger mer världsvana än jag. Men hur det än går så har jag i alla fall kommit med. (PM)

Mer läsning

Annons