Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hemma-hos-såpa hos de rika och berömda

Newlyweds
DVD
Säsong 1

Annons
Det började någon gång hemma hos familjen Osbourne. MTV:s kameror följde familjmedlemmarna var de än gick, och det var inte direkt en förskönande bild tittarna fick se. När Osbournes började gå lite sämre publikmässigt drog en ny hemma-hos-dokusåpa i gång. Newlyweds följer sångerskan Jessica Simpson (har aldrig varit särskilt känd i Sverige) och Nick Lachey från pojkbandet 98 degrees från dagen då de gifter sig. Nick och Jessica har aldrig tidigare bott ihop Jessica har dessutom avlagt ett löfte om att vara oskuld tills hon gift sig. Eftersom hennes karriär i USA gått rätt hyfsat och eftersom hon började turnera när hon var ganska ung så har Jessica hunnit bli ordentligt bortskämt. Att växa upp på hotell för lätt med sig att man får uppfattningen att kläderna plockar upp sig själva från golvet och hänger sig, nytvättade, i garderoben, någonting som Nick snart får erfara.
I dagarna kom äntligen seriens första säsong på DVD. Förutom alla 10 avsnitt och en hysteriskt rolig meny (i form av en tonfiskburk Jessicas fråga "är det kyckling eller fisk jag äter? Jag vet att det är tonfisk, men..." i ett av de första avsnitten är ju välkänd vid det här laget) så bjuds tittaren också på en varsin musikvideo från Nick och Jessica, och lite klipp som inte finns med i avsnitten. Dessutom har man klippt ihop "Jessica moments" och "Nick moments" det bästa från dem båda, men det känns helt överflödigt. Har man tittat på serien så har man ju sett alla de klippen ändå.
Något av det mest fascinerande med Newlyweds är inte att se två rika och berömda människor när de beter sig som vem som helst av oss andra. Nej, det är snarare det faktum att äktenskapet är av den nya generationen. Jessicas karriär går klart bättre än Nicks, hon är rikare, hon åker ut på turné när Nick är hemma och pysslar om huset, hon kan inte laga mat. Det är tydligt hur mycket det sliter på karlakarlen Nick att han inte får vara den som bringar in pengarna, att inte vara "mannen i huset".
Att Jessica Simpson är rolig och charmig och inte är rädd att driva med sig själv är bara en bonus.

Mer läsning

Annons