Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hus 25 laddar för Dynamite night

Dynamite night har hittills varit en succé i Hus 25. På lördag är det dags igen med en salig blandning av pop, folkmusik och hårdrock. — Tanken är att vi ska mixa mycket i musikstilar så att det finns något för alla, säger Ulf Jansson.

Annons
Dynamite Night startade 2003 som en drogfri musikfest för alla åldrar och smakriktningar. Hittills har det varit lyckade kvällar, enligt arrangören Ulf Jansson som nu siktar på att toppa de tidigare arrangemangen.
Vi har fått precis de band vi ville ha så förhoppningsvis kommer det ännu mer folk nu, säger han
Banden är Lex Maria från Göteborg, som blandar svensk folkmusik med progressiv rock. De gick bland annat till riksfinal i fjolårets upplaga av tävlingen Musik Direkt.
Stockholmsbandet Dipstone spelar pop med tydliga influenser av rock och soul. Just nu jobbar de med sin debut-platta, och deras demo-skiva skvallrar om att de har något stort på gång, menar Ulf Jansson. Sister Sin från Göteborg spelar hårdrock i samma anda som Guns`N`Roses, Mötley Crue och WASP. Deras första singel släpps lagom till Dynamite Night, och fullängds-albumet längre fram i vår.

Hungriga västgötagrabbar
Piranha är ett hungrigt gäng västgötagrabbar som visat att de är ett riktigt bra liveband.
Dessutom bjuds det dansuppvisning av elever från bland annat Skvaderns estetiska program.
Syftet med arrangemanget är att bjuda Sundsvalls-publiken på ny bra musik och artisterna på ny, bra publik.
Redan i kväll kan man besöka Hus 25 på den första av tre jamkvällar. De övriga två hålls 27 april och 25 maj.
Det är fritt fram för vem som helst att komma dit och lyssna eller ta med egna instrument och jamma med. Blir det lyckat så kommer vi att ha fler jamkvällar, säger Ulf Jansson.

Mer läsning

Annons