Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innelistan i Medelpad

/

Annons

1. Emil Forsberg.

Champions League-kval, FC Salzburg-Malmö FF, 90:e minuten. Det står 2-0 till österrikarna när ”Mini-Foppa” från Sundsvall presenterar sig för fotbolls-Europa genom att slå in 2-1.

Den förre GIF-spelaren (det känns som det bara var nåt år sedan han spelade på Norrporten Arena i sta’n - och det var det ju också!) förvandlade ett jobbigt 2-0-underläge till en statistiskt bevisad 51-procentig fördel för Malmö FF i returen på onsdag.

Målet kan, om Malmö FF vinner med säg 1-0 och går vidare i världens största turnering för klubblag, vara värt mer än 100 miljoner svenska kronor.

2. Gina Dirawi.

Hon har gjort succé som programledare för Melodifestivalen i SVT två gånger! och nu i höst är Gina Dirawi från Sundsvall tillbaka med egna tv-showen ”Ginas värld”.

Gina Dirawis uppgift tycks vara att lansera SVT Flow eftersom det är där programmet kommer att sändas (och alltså inte i någon av de ”vanliga” tv-kanalerna).

3. Susanne Bertlin.

Sångerskan som också är sångpedagog och röstcoach och hjälpt bland andra Yohio och Kevin Walker (och Innelistan-redaktören!) har gjort sådant intryck på TV4 att hon nu anlitats för att coacha a l l a ”Idol”-deltagare i årets upplaga av talangjakten.

4. Takida.

Ångebandet som gigat flitigt i sommar med vårens album ”All turns red” i bagaget, som avslutar turnerandet i helgen: i kväll spelar de på Gröna Lund i Stockholm, i morgon är det final i Furuviksparken i Gävle.

5. Fredrik Wikingsson.

I somras avslutade Filip & Fredrik sin populära podcast i direktsändning inför en jättepublik (över 15 000) i Globen bara för att köra igång en ny nu i augusti.

Skillnaden?

Deras nya podcast är på engelska.

Mer läsning

Annons