Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Jackson ska inte dela sovrum med barn längre"

Annons
Michael Jackson tänker inte släppa in några barn i sitt sovrum i framtiden. Han ska lägga sig till med en tuffare inställning för att inte göra sig "sårbar för falska anklagelser". Det meddelade stjärnans advokater efter frikännandet från anklagelserna om sexuella övergrepp, uppger AP.

Michael Jackson drog sig utmattad tillbaka till sitt Neverland på tisdagen och visade sig inte för fans och press som väntade utanför grindarna.

- Han är mycket lättad, men också väldigt trött. Han tycker att det är underbart att hans familj inte längre behöver utsättas för det här, sade advokaten Tom Mesereau till NBC.

Trots att juryn var enig om att det inte fanns bevis nog att fälla Michael Jackson har tre av juryns ledamöter i efterhand sagt att de tror att han har begått övergrepp mot barn, men inte nödvändigtvis mot pojken som anklagade honom i rätten.

Även om Jackson själv höll sig i bakgrunden trumpetades hans triumf ut på den egna webbsajten. Där jämfördes frikännandet med Berlinmurens fall, Nelson Mandelas frisläppande och Martin Luther Kings födelse. (PM)

Mer läsning

Annons