Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag bloggar — alltså finns jag

Annons
Vår tids rädsla för tysthet, brist på vettiga saker att tala om, eller bara egocentriskt vansinne?
Jag vet inte, men att fan och hans mormor ska ha en blogg börjar gå mig på nerverna.
Själv är jag måttligt intresserad av att läsa vad Ebba Sydow har för skor på sig när hon går på gratisätarfesterna. Eller hur jobbigt det är för Fredrik Virtanen att sluta röka.
Om jag skulle ha en blogg? Jaha, och vad skulle jag skriva om?
\"Steg upp, åt frukost, åkte till jobbet, drack kaffe, svarade i telefon, skickade mail, åkte hem, åt middag, surfade på internet, somnade framför tv:n.\"
Så ser det ut för det mesta. Det är föga glamouröst att vara nöjesredaktör är jag rädd. Jag är glad om jag får ihop nåt vettigt till fredagskrönikorna.

Men för ert höga nöjes skull ska jag visa hur det skulle se ut:
Varsågod - Bla bla bla blogg Janne Hallman-stylee:

Hitvarning: Rapparen Peshi från Mölndal har gjort en jättebra debutskiva, som inte bara borde intressera hiphoppare. För musiken är lika begåvad, cool och snygg som Peshi. Och hon har gjort plattan ihop med sundsvallsproducenterna Flyphonic. Grymt!

Du och jag döden: Ett par timmar innan Kent hade premiär på sin tältturné, komplett med dödskallar, filmade flygkrascher och vindpinade skräckträd, fick jag beskedet att min farmor dött.
Hon var visserligen väldigt sjuk, så oväntat var det inte. Men det satte en viss prägel på konserten. Särskilt i låten Mannen med den vita hatten (16 år senare), med refrängen \"Vi ska alla en gång dö.\".

Väntan: Sin City är årets häftigaste film, regisserad av Robert Rodriguez (Desperado, From dusk til dawn) och seriens skapare Frank Miller. Men den kommer inte till Sverige förrän 1 juli.
Bedrövligt, och faktiskt också obegripligt då det är succéskådisar som Bruce Willis, Benicio del Toro, Jessica Alba och Clive Owen i rollerna. Och Mickey Rourke, sminkad till oigenkännlighet.

Understatement: \"Målet är inte att vinna serien\", säger Giffarnas tränare Halvorsen. Oj, nu blev jag överraskad!
Men å andra sidan, så jävla svenskt att bara sikta halvvägs. Kul att vara med, liksom. Fast tränaren är ju norrman ... kanske ordet \"lagom\" är rotat även i den norska själen trots 100 års självständighet från storebror Sverige.

Ålderskillnad: Mindre än 100 pers när 22 Pistepirkko spelade på Pipeline i fredags. Och ännu färre var det på CDOASS och Johnossi. Men 350 glada kom för att se när 59-årige Peps kom till Pipeline i förrgår. Snittåldern låg runt 50+.
Ungdomar, det är pinsamt om det är gamla gardet som ser till att Pipeline fortsätter existera som
musikklubb.
Olika: Samma dag som Storsjöyran avslöjade att de bokat Dizzee Rascal och Phoenix kom ett meddelande från gatufesten. Som hade bokat tre dansband.
I går blev det klart att soullegenden Solomon Burke kommer till Yran också. Vad gatufesten ska svara på det är oklart. Mitt tips är Niklas Strömstedt.

Mer läsning

Annons