Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Juiced

Playstation 2, Xbox

Annons
Betyg: 4

Till upplägget påminner Juiced väldigt mycket om Need för speed - underground. Det är på många sätt identiskt men skiljer sig på några viktiga punkter. Det är precis som i NFSU olaglig streetracing som är konceptet. Men om förebilden är ett galet arkadspel är Juiced mer en kärleksfull hyllning till bilar i stort och bilracing i synnerhet.
I Juiced påverkas till exempel bilen av din körning på ett imponerande sätt. Skadas den och du inte reparerar, påverkas körningen märkbart. Och om du inte är varsam i dina uppgraderingar blir bilen instabil. Juiced har också ett vadslagningsinslag som bidrar till att öka spänningen till varje lopp.
Till slut blir man lika intresserad av att tjäna pengar för att uppgradera bilen som att vinna. I det läget gäller det att hålla huvudet kallt, annars står man där pank och förlorar respekt hos de andra förararna.
Fartkänslan är ett annat plus i Juiced. Precis som i NFSU har man en nitrofunktion som ökar den redan innan lysande fartkänslan ännu mer. Grafiken är väl inte makalös men långt ifrån trist.
Det som drar ned betyget på Juiced är de långa laddningstiderna. Hälften av tiden står det antingen "loading", "please wait" eller autosaving" på tv-skärmen. (PM)

Mer läsning

Annons