Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kylie Minogue har bröstcancer

Annons
Kylie Minogue har drabbats av bröstcancer. Enligt BBC News har popsångerskan skjutit upp de konserter som hon skulle ha hållit i hemlandet Australien under sin världsturné. Hon kommer i stället att behandlas för sin sjukdom.

Den 36-åriga popstjärnans turnébolag Frontier Touring förklarade på måndagen att Kylie Minogue hade fått diagnosen när hon befann sig i Melbourne med sin familj. Man framhöll att sjukdomen upptäckts i ett tidigt stadium - men att det var omöjligt för henne att fullfölja sin turné i Australien.

"Förhoppningsvis kommer allt att bli bra så att jag kommer tillbaka till er allihop igen snart", sade Kylie Minogue i ett uttalande där hon också förklarade att hon var ledsen över att behöva göra de australiska fansen besvikna.

Kylie Minogue är en av världens mest kända kvinnliga popstjärnor. Hon blev känd redan på 1980-talet då hon medverkade i tv-såpan "Grannar". Snart lämnade hon skådespeleriet för en karriär i musikbranschen. Under 2000-talet har hon bland annat haft stora framgångar med låtar som "Can´t get you out of my head" och plattan "Fever". I mars i år var det premiär på den glittriga världsturné som har fått titeln "Showgirl". Där har publiken fått möta en Kylie i plymer och tiara. Med sig under Europaturnén hade hon svenska Melody Club. Hennes senaste skiva, samlingen "Ultimate Kylie" släpptes förra året. (PM)

Mer läsning

Annons