Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kylie Minogue har bröstcancer

Annons
Kylie Minogue har drabbats av bröstcancer. Enligt BBC News har popsångerskan skjutit upp de konserter som hon skulle ha hållit i hemlandet Australien under sin världsturné. Hon kommer i stället att behandlas för sin sjukdom.
Den 36-åriga popstjärnans turnébolag Frontier Touring förklarade på måndagen att Kylie Minogue hade fått diagnosen när hon befann sig i Melbourne med sin familj. Man framhöll att sjukdomen upptäckts i ett tidigt stadium - men att det var omöjligt för henne att fullfölja sin turné i Australien.
"Förhoppningsvis kommer allt att bli bra så att jag kommer tillbaka till er allihop igen snart", sade Kylie Minogue i ett uttalande där hon också förklarade att hon var ledsen över att behöva göra de australiska fansen besvikna.
Kylie Minogue är en av världens mest kända kvinnliga popstjärnor. Under 2000-talet har hon bland annat haft stora framgångar med låtar som Can't get you out of my head och plattan Fever. I mars i år var det premiär på den glittriga världsturné som har fått titeln Showgirl. Där har publiken fått möta en Kylie i plymer och tiara. Med sig under Europaturnén hade hon svenska Melody Club. Hennes senaste skiva, samlingen Ultimate Kylie släpptes förra året. (PM)

Kylie Minogue.
Foto: Fred Prouser/Reuters

Mer läsning

Annons