Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Labero hyllar Las Vegas

Först Las Vegas - sedan världen. Den svenske trollkarlen Joe Labero tar plats bland kändisarna som firar Las Vegas 100-årsjubileum i maj. Samtidigt planerar han en jätteshow som ska turnera i 26 länder 2007.

Annons
Det är kul att få vara med. Las Vegas är en häftig stad. Jag var där första gången när jag var 16 gammal och har åkt tillbaka dit sedan dess, säger Joe Labero.
Den 15 maj fyller staden Las Vegas 100 år. Det firas med en mängd shower i nöjesmetropolen. Trollkarlen David Copperfield, popgruppen Erasure, den omåttligt kände programledaren Jay Leno och sångerskan Celine Dion är några av alla dem som kommer att uppträda på olika scener i Las Vegas under våren. Joe Labero blir Sveriges inofficielle representant under firandet. I maj uppträder han på Luxor - hotellet som ser ut som en egyptisk pyramid.
Det blir en del "closeupshows", intima föreställningar för speciellt inbjudna. Sedan har vi också en show på gång för 1 200 gäster. Det blir mycket kort, mynt och cigarrer, precis som det ska vara i Vegas, konstaterar Joe Labero.
Men samtidigt har han siktet inställt på större saker, som ligger längre framåt i tiden. Just nu hämtar han inspiration till nya nummer, bland annat från filmindustrin i Hollywood. Men i Laberos händer kommer det att se helt annorlunda ut, en liveshow är något annat än en film, konstaterar han.
Det kommer att bli en show som ska turnera i 26 länder. En vecka på varje plats blir det - och det är en show som jag gärna tar till Las Vegas. Det blir maffiga nummer och en häftig show.
Kommer den till Sverige?
Det är inte säkert att det blir Sverige, även om jag skulle vilja det, säger Joe Labero. (PM)

Joe Labero gör sig redo för en ny repa i Las Vegas - den här gången för att fira stadens 100-årsjubileum.
Foto: Andreas Lundberg

Mer läsning

Annons