Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Madagascar

Madagascar NDS, PC, PS2, Xbox, Gamegube, GBA

Annons
Betyg: 4
En drös med djur och en stor portion galenskap. När zebran Martin en dag bestämmer sig för att det är alldeles för tråkigt att sitta inspärrad på ett zoo förändras livet för både honom och hans kamrater. En liten grupp pingviner bestämmer sig för att rymma och Marty med vänner hakar genast på, ut på ett äventyr som inte riktigt blev som de hade tänkt sig.
Madagascar är baserad på den bioaktuella filmen med samma namn och historien följer dess handling relativt väl. Trots att spelet främst är anpassat för en väldigt ung generation får de humoristiska karaktärerna även de lite mer vuxna barnen att dra på smilbanden.
Alla i gänget har sina speciella egenskaper och det blir hela tiden ett varierat spelsätt när du växlar mellan dem. Den roliga zebran Marty, den hypokondriska giraffen Melman, den sköna flodhästen Gloria och det smidiga lejonet Alex: alla är de specialiserade på någonting.
Under spelets gång låser du också upp nya egenskaper och banor med både minspel och shoppingmöjligheter. Grafiken är sådär, men i det här fallet spelar det ingen större roll. Det är kul ändå.

Mer läsning

Annons