Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mario Party 6

Gamecube

Annons
Sonys partyspel Singstar visade tydligt att det är mikrofoner som är det just nu hetaste partyattributet. Nintendo skickar därför med en mikrofon i den senaste upplagan av långköraren Mario Party. Tyvärr är den ful som stryk men fungerar helt okej.
De minispel där mikrofon används är i särklass bäst och höjer nivån på självförlöjlingsstapeln ytterligare ett snäpp. Att se en vuxen kille sitta med en galet ful mikrofon i handen och på övertydlig skolengelska uttala Strawberry, Move Left och Mario Party, är någonting alldeles extra. Att vifta mot osynliga, flygande karatebarn i Eye Toy ter sig helt normalt i jämförelse.
Tråkigt att Hudson inte vågar använda sig av mikrofonen mer, det kan faktiskt gå flera spelomgångar utan att ett minispel utnyttjar den.
Mario Party 6 är emellertid den mest varierade, genomtänkta och unika delen i spelserien så även om det fortfarande saknas lite tempo och är fullkomligt värdelöst för en ensam spelare, så är det ändå helt perfekt när man samlat ett gäng vänner på spelkväll. Men nästa gång vill vi ha mer mikrofonspel, tack.

Mer läsning

Annons