Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medal of Honor: European Assault

(Xbox)

Annons
Hade Medal of Honor: European Assault släppts i höstas, när Killzone, Half-Life 2 och Halo 2 härjade som mest, hade det inte haft en chans. Men nu är oddsen bättre.
Förvisso lurar Battlefield 2 runt knuten, men för alla som inte kan eller vill spela Digital Illusions PC-pangare kan European Assault mycket väl vara ett klokt köp.
Det kan vara för att jag är svag för den stereotypiska Medal of Honor-känslan, ni vet den med fina videoklipp, pampig musik och en filmisk atmosfär. För den senaste delen till konsol är egentligen inte speciellt utstickande på något sätt. Det är rätt fult, linjärt och liknar seriens tidigare delar. Men idag fungerar det ändå. Det finns variation på banorna och du har ständigt en bra kontroll över vad du pysslar med, och tillsammans med MoH-känslan köper jag det.
Vet du med dig att du inte ens gillade Medal of Honor: Frontline är det här såklart ingenting för dig. Men vi som gillade Frontline gillar också European Assault. Bara vi inte förväntar oss en GOTY(Game of the Year)-kandidat.

Mer läsning

Annons