Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

BILDSPEL+TEXT: Strömstedt drog fullt hus på Aveny

/
  • Bill och Elisabeth Lundgren uppskattar den festliga inramningen men är mest nöjda med att konserten är så intim, som att sitta i ett vardagsrum.
  • Niklas Strömstedt drar fullt hus på Quality hotell i Sundsvall.
  • Daniel Bergman är Meet and greet-veteran och hade dragit med sig Anthony Velander. Innan konserten värmde de upp med Strömstedts
  • Det är Strömstedts texter som Karin Lindgren tycker bäst om. Susanne Söderström håller med, och menar att han skriver sånger man blir berörd av.
  • Under meet and greet bjuder artisterna ofta på lite mer avskalade versioner av sina mest kända låtar.

Niklas Strömstedt bjuder på varma och humoristiska berättelser när han intervjuas under Meet and Greet på Quality hotell i Sundsvall.

Annons

Programledaren Titti Schultz har ett tufft uppdrag, Strömstedt är minst lika kunnig som intervjuare som artist och hon får brotta ner honom ibland. Ofta blir hennes följdfrågor särskilt lyckade och plockar upp trådar som leder iväg samtalet mellan dem på verkligt intressanta vägar.

Publiken får förutom ett bra samtal även ett par musikaliska pärlor och borde vara betydligt mer tacksamma än de verkar vara. Surret från några i salen irriterar både artisten och övrig publik. Men majoriteten visar så stor uppskattning att jag blir orolig för om de överhuvudtaget kommer låta Strömstedt gå av scenen när kvällen är slut.

Min tanke, när jag behöver gå lite innan konserten avslutas, är hur väl Strömstedt lyckats anknyta till sin publik under hela sin karriär. En perfekt Meet and greet-artist, med andra ord.

Mer läsning

Annons