Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då kommer Nause till Sundsvall

/
  • Jacob Criborn och Leonard Scheja i Nause har turnépremiär i på Oscar Matsal & Bar i Sundsvall den 30 oktober.

Stjärnhouseduon Nause åker på en omfattande klubbturné.
Premiären har de på Oscar Matsal & Bar i Sundsvall den 30 oktober.

Annons

Den svenska houseduon Nause turnerar världen över och ligger bakom hits som "The World I Know", "Hungry Hearts" och "Made of".

När Nause nu åker ut på sin första Sverigeturné på tre år, På Follow the Light Tour – Part One", vill de att publiken ska få uppleva något helt nytt. I stället för traditionella klubbspelningar kommer den svenska houseduon förvandla spelställena till unika Nause-klubbar.

– På våra spelningar kommer det inte bara kännas som om det är klubben som bokat oss. Det är vi som tar över klubben. Vi tar med oss dekor, musik, ljud och inredning och skapar den ultimata klubben. Folk kommer knappt känna igen sig. Det blir en Nause-klubb med wow-faktor, som en fet kväll på Ibiza men samtidigt mer personligt och intimt, säger Jacob Criborn och Leonard Scheja i Nause i en kommentar.

I samband med turnén släpps också deras nya singel, "Follow the Light".

– "Follow the Light" är en sådan där låt som vi groovade fram på två dagar. Vi stod i studion och dansade och byggde upp den till ett anthem för turnén. Den är glad som fan, groovy, mörk och direkt. Den kommer funka otroligt bra på klubbarna och passar perfekt för turnén, berättar Jacob Criborn.

På turnén kommer publiken också få uppleva en ny inriktning för Nause.

– Vi har planerat det här i ett halvår och nu vill visa vad vi utvecklats till. Det blir något annorlunda och det kommer att överraska. Vi är sjukt peppade på att visa vad Nause står för och att det går att skapa riktigt feta kvällar även i Sverige, säger Leonard Scheja.

Med på turnén följer även housestjärnskottet Dear David som fick en hit med "I’ve Been Waiting och nu är aktuell med nya "Hypnotized. Så här beskrivs hans låtar av legenden Pete Tong: "de kommer inte så ofta, men när de kommer är de speciella.

Mer läsning

Annons