Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De kommer till Sundsvall Block Party

/

Tre nya band är klara för festivalen.

Annons

Sundsvall Block Party genomförs i år den 4-5 september. Nu har Adna, The Vanjas och Grande Roses anslutit sig till lineupen.

– Det är tre väldigt olika akter sett till genre men med kvalité som gemensam nämnare, förklarar Pipeline i ett pressmeddelande.

Adna har jämförts med en ung Bon Iver och Damian Jurado och för att avsluta 2014 på bästa sätt gjorde hon fullkomlig succé med en cover på Kleerups Thank God For Sending Demons i slutet av december, ett spår som på bara ett par månader har fått närmare en halv miljon spelningar på Spotify. Hon släppte skivan "Run, Lucifer" i mars i år.

The Vanjas spelade senast på Pipeline i april på galan "Sundsvall Mot Rasism" och gjorde ett stort intryck. The Vanjas är Stockholmskvartetten som har fått rykte om sig att låta som en blandning av Ike & Tina, Little Richard, Blondie och The Sonics, med hård, smutsig rhythm and blues plus en dos soul.

Grande Roses som startades i Duved för över ett decennium sedan är ett postapokalyptiskt rockband med korta låtar och skrikande gitarrer. De har släppt den kritkerhyllade plattan "Disease".

Sedan tidigare är detk lart att Imperial State Electric, Red Mecca och Khoe spelar på årets upplaga av Sundsvall Block Party.

Mer läsning

Annons