Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Ensam mamma söker"-Rikard släpper singel

/

Först blev han dokusåpakändis i "Ensam mamma söker".
Nu har Rikard Mellberg släppt en sommarplåga om sina erfarenheter från programmet.

Annons

Rikard Mellberg från Timrå blev känd när han deltog i realityserien "Ensam mamma söker" där han föll på målsnöret. Nu har hans erfarenheter från programmet blivit en låt.

– När jag kom hem efter inspelningarna tänkte jag att det skulle vara kul att göra något av det här, säger Rikard Mellberg.

Lyssna på hela låten här. (Spotify)

Det började som en kul grej, men sedan blev det en seriös låt. Den heter "Dejtar samma tjej" och beskriver i stort sett händelseförloppet i "Ensam mamma söker".

– Vi var tolv grabbar från början som slogs om Susanne, som hon heter. Till slut var vi bara två kvar.

Rikard började spela gitarr redan i mellanstadiet och spelar covers på olika tillställningar nu under sommaren. "Dejtar samma tjej" har han spelat in med kompisen och producenten Tobias Andersson.

– Vi började med att göra en akustisk låt i grunden. Sedan kände vi att, det är 2015, så vi la till mycket trummor och bas. Det är en riktig sommarplåga.

– Vi har haft väldigt kul de här dagarna när vi spelat in låten, säger Rikard Mellberg.

Rikard Mellberg känner att den här låten kan bli en bra början. Han har spelat in låtar förut men inte i egen regi där han har skrivit och sjungit låten. Nu hoppas han att "Dejtar samma tjej" ska gå bra.

– Det vore kul om den fick en skjuts. Jag tycker själv att den är catchy med en skön refräng. Förhoppningsvis är det många som går in och lyssnar på den.

LÄS MER

Timråkillen som suktar efter kärlek

"Utan musiken hade jag inte varit den jag är i dag"

Rickard charmade med gitarren

Mer läsning