Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jessica Falk korsar Atlanten igen – ska jobba med prisbelönade låtskrivare

/
  • Jessica Falk är återigen i Nashville. Förra resan resulterade i skivan

Nu har Jessica Falk landat i Nashville än en gång.
Låtskriveri med flertalet prisbelönade låtskrivare står på schemat.

Annons

På onsdagen satte sig Jessica Falk återigen på ett flyg för att korsa Atlanten med slutmål Nashville.

– Detta känns otroligt spännande och lustfyllt på många sätt att åka tillbaka till Nashville, säger Jessica Falk och berättar att hon verkligen är tacksam varje dag för att hon fick chansen och möjligheten 2010 när musikern Charlie McCoy bjöd in henne.

– Jag ångrar inte en sekund även om det är hårt slit. Det känns enormt lustfyllt när man byggt upp allt själv från början.

Den här vändan innebär låtskriveri med flertalet prisbelönade låtskrivare.

Jessica kommer att fortsätta spela in och skriva musik i rockgruppen Journeys Addiction Studios. Hon kommer att skriva och spela in med producenten och låtskrivaren David Kalmusky som jobbar nära Journey i Nashville.

Wayne Moss är också en ny medlåtskrivare som anses vara en av de mest betydelsefulla gitarristerna i Nashville och tillhör The Nashville Cats. Wayne Moss blev välkänd genom sitt intro på Roy Orbisons "Pretty Woman". Jessica Falk kommer att skriva musik i Cinderella-studion, den äldsta, överlevande och oberoende studion i Nashville som startades av just Wayne Moss 1961.

Andra musiker Jessica Falk ska jobba med är Jenn Bostic, pianist och singer/songwriter, och Charley Stefl, som skrivit hits till Garth Brooks, Lee Ann Womack, George Jones med flera

Som vanligt fortsätter hon sitt samarbete med musikerlegenden Charlie McCoy och hennes mentor Bobby Wood på Music Row.

Scott Baggett, producenten på albumet "Just Do It" kommer att vara kvar som låtskrivare och producent . Han och Jessica jobbar just nu på ett hemligt projekt som kommer framöver.

När Jessica är tillbaka i Sverige i oktober kommer hon att göra fyra konserter i Stockholm, bland annat på Kulturhuset den 24 oktober och S:t Johannes kyrka den 26 oktober.

Mer läsning

Annons