Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Joakim Gissberg tar med gäster till Oscar

/

På fredag kommer Joakim Gissberg till Oscar Matsal & Bar för att uppträda. Med sig har han gäster och nytt material.

Annons

Efter spelningar på Rhodos i Grekland, Tullhuset i Trosa och på Hamnkrogen i Härnösand kommer Joakim Gissberg till Sundsvall och Oscar Matsal & Bar på fredag. Med sig har han gäster och nytt material.

– Rolf Johansson är en av gästerna. V i samarbetade på min singel "Väntat så länge". Vi har mer på gång som inte är släppt som vi tänkte spela. Det kommer ännu en gäst från stan som är hemlig.

Joakim Gissberg från Sundsvall började sin musikaliska bana att med jämna mellanrum ladda upp både covers och egna låtar på sin YouTube-sida. I början var det framför allt hans mash-ups på kända svenska låtar som blev populära.

Joakim Gissberg har bland annat tolkat artister som Ison & Fille, Jacco, Stor, Näääk, Mange Hellberg, Timbuktu och Promoe. Den största Youtube-hiten hittills har varit hans mash-up-cover på Vår Betong/Stationen, som nu har setts av nära två miljoner människor.

Men de två senaste åren har han släppt egen musik på Team Galagowear, som även har hand om artister som Da Costa, Alpis, och DC Grimsta. Joakim Gissbergs första singel "Aldrig nöjd" har streamats nästan 2,5 miljoner gånger på Spotify.

Joakim Gissberg har några fler spelningar under sensommaren i Linköping, ännu en i Trosa och sedan i Karlstad den första september. Han blev klar med sin utbildning i USA i maj så nu blir han kvar i Sverige.

– Jag ska spela in i min studio i Sundsvall med Kalle Gunnarsson. Han producerar det mesta jag gör nu men jag arbetar med Andreas Öhlén också.

Joakim Gissberg kliver på scenen klockan 22.00.

Mer läsning

Annons