Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordfest har gjort de fyra sista bokningarna

/

Nykomlingar och veteraner sätter line up:en på rockfestivalen.

Annons

Bombus är egentligen Nordfest personifierat. Ett galet, svettigt driv som aldrig verkar få slut på energi. Bombus gästade Sundsvall hösten 2013 (för andra gången, första gången som support till Graveyard) och fick Deströyer att svettas och jubla.

– Vi är helt övertygade om att bandet kommer bjuda upp till dans igen. Vi är mycket glada att Bombus väljer att gästa Nordfest, säger Andreas Lindman

Diabolicum bildades redan 1994 i Sundsvall och har sedan dess spridit skräck i undergroundscenen med sin industriella black metal.

– Vi har länge jobbat på att få till ett gig med bandet, och har äntligen fått alla pusselbitar på plats. Det här blir Diabolicums första gig i Sverige, vilket känns galet spännande. Förbered er mentalt på att bli rejält överkörd av mörkrets maskin.

Morbus Chron, Stench och Tribulation. Nästa namn på allas läppar kan bliVanhelgd. Domedagsstinkande dödsmetall med inslag av black metal, det låter som bandets senaste släpp, Relics of Sulphur Salvation. När musikåret har sammanfattats hamnade "Relics of Sulphur Salvation" som åttonde bästa skiva i en omröstning i Close-Up .

All is Left är ett sprillans nytt rockband och Thomas Björlings hjärtebarn. 

Efter att ha harvat runt i många lokalband de senaste tretton åren (bland annat Loyalguard, A New Way To Flavour, When Cities Divide, Dysdain, Psycho Poetry och Java) bestämde sig Björling till sist för att spela in en platta på egen hand. 

Alla instrument, sång, inspelning och mixning helt själv. Plattan är ännu inte släppt, men det finns ett liveband. Så här ser bandet ut: Thomas Björling - sång/gitarr, Björn Elverstig (Dysdain) - gitarr/kör, Sebastian Högvall - gitarr, Rickard Persson (Soreption) - bas och Erik Sjödin (When Cities Divide/Dysdain) - trummor.

Sedan tidigare är Turbonegro, Totalt Jävla Mörker, Spiders, Iron Lamb, Besserbitch och The Picturebooks klara.

Mer läsning

Annons