Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt julkul med Lasse Stefanz

/
  • För andra året i rad blir det juldans med Lasse Stefanz i Härnösand Arena. I år får de dessutom sällskap av Linda Bengtzing.

Fjolårets evenemang blev en succé.
Nu står det klart att det blir en ny juldans i Härnösand Arena och även i år står omåttligt populära Lasse Stefanz för underhållningen.

Annons

Precis som i fjol anordnar gänget bakom Härnösands Dansbandsfestival en julfest med dansorkestern Lasse Stefanz i Härnösand Arena. Den 20 december är det dags för årets gala, som går under namnet Julkul.

– Precis som i fjol är huvudnumret Lasse Stefanz, Sveriges i särklass populäraste dansband, berättar Danne Strandberg i arrangörsstaben.

På årets julfest får Lasse Stefanz dessutom sällskap av Linda Bengtzing, som också kommer att bjuda på en show.

– I år blir det inte bara dans, utan även show med Linda Bengtzing, som är på väg tillbaka till scenen efter ett uppehåll för föräldraledighet. Att Linda gästar oss känns jättebra eftersom vi vill utveckla konceptet och med henne når vi ut ännu bredare, säger Strandberg.

En annan nyhet är att två externa krögare står för maten, nämligen Kochs Catering och St Petri Logen.

– Vi vill höja kvaliteten och bjuda på en helhetsupplevelse, där allt från mat till inramning, musik och underhållning ska vara av högsta klass, säger Strandberg.

Liksom i fjol kommer dansbandsprofilen Thomas Deutgen agera konferencier och DJ under kvällen.

Mer läsning

Annons