Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se nya videon av Assergård/Täljeblad

/

Assergård/Täljeblad släppte under fredagen en ny singel och tillhörande musikvideo.
Nya låten "Falsk" ska förhoppningsvis bli duons genombrott.

Annons

Allehanda Nöje har tidigare skrivit om nyskapta musikduon Assergård/Täljeblad, som består av Emil Assergård och Kristian Täljeblad. Täljeblad är främst känd för sin medverkan i tv-programmet "Paradise hotel" och Assergård är en ung musiker/trubadur från Undrom utanför Sollefteå.

Duon släpper nu sin första singel ihop och den påvisar rätt bra den musik som duon levererar - energisk och humoristisk popmusik på svenska. Den nysläppta singeln heter "Falsk" och till den släpper de också en musikvideo. Allt har duon skrivit och producerat själva.

– Låten är seriös, men videon har rätt många humoristiska inslag, säger Emil Assergård.

"Falsk" handlar om ett triangeldrama mellan två killar och en tjej, där tjejen anses av killarna spela en falsk roll och "playar" killarna. Emil och Kristian beskriver fenomenet i denna låt som en vanlig förekommande situation bland både ungdomar och vuxna.

– Sensmoralen i låten är självklart att det bästa är att vara ärlig och att ingen kan vinna genom att vara falsk, säger Assergård.

I musikvideon har bloggerskan Isabelle “Bella” Forsman fått huvudrollrollen som den "falska tjejen" men valet av skådespelare var långt ifrån självklart. Emil och Kristian hade en tävling där dem lottade ut chansen att få vara med i musikvideon. De hade många sökande men det var också många som rekommenderade "Bella".

– Isabelle är naturlig, snygg och har en jättehärlig personlighet och är mycket bra och lättsam att jobba med, säger Emil Assergård.

Manuset till musikvideon har Emil och Kristian skrivit ihop själva, med hjälp av Erik Edler som har filmat och klippt hela musikvideon.

Mer läsning