Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

nöjesnotiser

Annons
Profesora intar ny scen på Hultsfredsfestivalen

Hultsfred (PM)

Profesora, Kung Henry, Tingsek och Dj Sweet-Tee är några akter som kommer att uppträda i och omkring Jamobilen - Hultsfredsfestivalens nya scen. Jamobilen är ett samarbete mellan Riksteatern Jam och Hultsfred. Här blir det inte bara musik, utan också dockteater, teaterföreställningar och dansarna i Moves Per Minute. (PM)

-

Stallone gör film om Poe

Los Angeles (PM)

Sylvester Stallone ska göra film om den amerikanske poeten Edgar Allan Poe. Den gamle actionskådespelaren har varit fascinerad av 1800-talsförfattarens liv och öde under flera års tid. Enligt branschtidningen Variety har Stallone skrivit manus och ska regissera filmen, där Robert Downey Jr är påtänkt i huvudrollen. Poes skrämmande dikter ligger till grund för den amerikanska gotiska skräcksagan. (PM)

-

Ashanti får ny filmroll

Los Angeles (PM)


R&b-stjärnan Ashanti har fått en filmroll i John Tucker must die, skriver Hollywood Reporter. Filmen beskrivs som en high school-version av Före detta fruars klubb och handlar om tre tjejer som bildar en pakt för att straffa skolans snygging för att han har krossat deras hjärtan. Ashanti ska spela en av medlemmarna i tjejtrion. (PM)

-
After Dark firar 30-årsjubileum i Göteborg

Göteborg (PM)


I vår fyller After Dark 30 år. Det firar Christer Lindarw och Lasse Flinckman med att sätta upp showen La dolce vita på Rondo i Göteborg. Uppsättningen har spelats på Tyrol i Stockholm under hösten och våren och har premiär på Amiralen i Malmö i september. Nypremiären äger rum den 26 januari och showen spelas på Rondo under våren. Sedan väntar troligtvis en Sverigeturné. (PM)

-

Kinks bättre än Beatles i låtomröstning

London (PM)

Kinks och David Bowie besegrade oväntat Beatles och Rolling Stones när BBC Radio 2:s lyssnare valde de bästa låtarna från fem tioårsperioder. Kinkslåten You really got me utsågs till den bästa låten 1955-1964 i konkurrens med två Beatleslåtar, skriver BBC News. Bowies Space oddity blev vinnare för perioden 1965-1974 i konkurrens med Stones Satisfaction. Queens Bohemian rhapsody blev bäst 1975-1984, Pet Shop Boys låt West End girls var bäst 1985-1994 och Robbie Williams ballad Angels blev bästa låt från 1995-2004. (PM)

________________________________________________________________
Hitta rätt på nätet med MSN Search http://search.msn.se/

Mer läsning

Annons