Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu jagar kändisarna Springarna i Timrå

/

Under tisdagen befinner sig nya stadsjaktsprogram Spring! i Timrå.

Annons

Under måndagen var de i Härnösand. På tisdagen kommer Jagarna Staffan Olsson/Stefan Lövgren samt Sanna Lundell/Ann Söderlund att susa fram mellan gator och torg i Timrå.

Programmet går ut på att deltagarna ska utföra uppdrag – utan att bli smygfilmade av de jagande kändisarna – och allt livesänds på nätet. Mellan kl 10-18 så är det livesändning från Timrå. På lördag klockan 20.00 kan man se resultatet i TV4.

Under tisdagen ska Springarna genomföra tre uppdrag som har med siffran 25 att göra. Det ena är ett 25 meter långt skidtåg bestående av personer som har sina skidor på sig, pjäxor samt stavar. Tåget skall vara minst 25 meter långt. 

Det andra är att forma ett luciatåg bestående av en lucia, tio tärnor, sju stjärngossar samt sju tomtar i full mundering. När alla samlats ska de sjunga första versen av "Staffan var en stalledräng". 

Sist men inte minst ska de bygga en dominorad av privatägda atlas. När hela dominoraden är uppställd ska det startas och alla böcker måste falla omkull. 

Varje uppdrag ska utföras på ny plats. Ett uppdrag i taget men ordningen väljer deltagarna själva.

Uppdraget skall vara genomfört innan 16.00

I våras sökte över 2 000 par till programmet Spring! Nio av dessa kommer under hösten att bli jagade land och rike runt av de jaktlystna kändisarna. Under vardagarna ska Springarna dagligen utföra ett uppdrag samtidigt som de ska undvika att bli smygfilmade av Jagarna.

Under veckofinalens direktsändning på lördagarna klockan 20.00 kommer paren att behöva hålla sig gömda under en 70 minuter lång livejakt. De springare som under dessa minuter blir upptäckta av Jagarna hamnar inför tittarnas dom där tittarna röstar på de Springarpar som de tycker förtjänar att fortsätta i tävlingen.

Det par som får minst röster tvingas lämna tävlingen och ersätts till nästa vecka av ett nytt Springarpar. Varje vecka blir det även två nya Jagarpar.

Den 10 oktober är det final då det vinnande Springarparet, om de klarat alla uppdragen och lyckats hålla sig undan Jagarna, kan kamma hem upp till 800 000 kr.

Mer läsning

Annons