Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pariah

Xbox, PC

Annons
Betyg: 4

Du hör hur kulorna viner förbi ditt huvud. Gräset böljar sig omkring dig när du sakta smyger dig igenom det. Du duckar och spejar upp mot klipporna. Det gäller att hitta dina fiender innan de hittar dig.
Pariah är ett klassiskt First Person Shooter med en lite annorlunda historia. Under en transport av en mystisk kvinna, smittad av ett märkligt virus, kraschar erat plan. Under förvirringen smiter kvinnan och du, som läkaren Jack Mason, måste hitta den förrymda kvinnan. Varför vet du inte riktigt, men uppenbart är att det finns många som vill se dig misslyckas.
Pariah är ett helt okej spel, emellanåt riktigt roligt. Men det finns vissa brister som drar ner spelkänslan något. Vapnen och dess användning lever inte riktigt upp till förväntningarna. De är likriktade, och exempelvis går det att zooma med dem alla. Varför? Lite mer egensinniga finesser hade varit roligt.
Däremot är grafik och ljud bättre och det känns ofta som att man faktiskt är inne i spelet. I alla fall slog pulsen hårt på mig vid flera tillfällen.

Mer läsning

Annons