Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pipeline och Debaser nära ett samarbete

Nu ser ryktet om ett samarbete mellan krisdrabbade Pipeline och stockholmska rockklubben Debaser ut att bli verklighet.
- Vi har kommit en bit på väg, säger Annlie Åkerstedt på Debaser. Det är
fortfarande långt kvar, bara tio av 50 pusselbitar är lagda. Men vi är
intresserade av att göra vår första etablering i Sundsvall.

Annons
Annelie Åkerstedt och hennes två kollegor som grundat Debaser har en längre period funderat över att etablera sig i flera städer. Nu är två klara Malmö och Sundsvall. Men vilken stad som blir först vet hon inte ännu.
Vi har tittat på flera städer, och bestämt oss för Sundsvall och Malmö. Om det fungerar så kör vi alla parallellt. I Malmö har vi redan en lokal vi tittar på.
Men de börjar inte med båda samtidigt, utan tar den lokal som det löser sig med först. Den kommer i så fall vara igång inom sex månader. Men vägen dit är som sagt lång.
Det är massor som måste fungera kommunen måste vilja ta emot oss, det måste finnas en lokal och en hyresvärd som funkar.
I Sundsvall är det Pipeline som är intressantast för Debaser.
Pipeline ligger ju pyrt till, och behöver göra en plan hur de ska komma ur krisen starkare. Och det är ingen hemlighet att mitt hjärta klappar för Sundsvall och Pipeline. Jag tror ..., nej jag vet att Pipeline har mycket värde för Sundsvall, och att det finns något att gå vidare på. Om det går bra blir det fortsättning i den andra staden.
Vi är ju tre privatpersoner utan enorma högar av kapital att gräva ur. Om en satsning går åt helsicke så blir det ingen satsning i en tredje stad. Om det blir ett samarbete ska Pipeline fortsätta i princip som förr, medan Debaser går in som ett företag och sköter det som de är bra på.
Pipeline fortsätter som tidigare, men verksamheterna ska vara helt separerade, precis som vi har ett samarbete med klubben Fritz Corner här i Stockholm.

Mer läsning

Annons