Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prisbelönt band gästar E-street

/
  • State of Grace är ett av banden som gästar E-street.

Livescenen Nemis bjuder på välmeriterade band.

Annons

Det är studieförbundet Studiefrämjandet som driver livescenen Nemis och på söndag gästar den Sundsvall. Banden som kommer att spela på E-street är prisbelönta State of Grace och sundsvallsbandet Trakdor. Syftet med Nemis är att ge musikakter med en del erfarenhet chansen att spela på några av landets bästa klubbar.

State of Grace består av Erik Ekblad, Hampus Johansson, Erik Johansson och Johan Nelén och startades 2008. De har blivit favoriter hos Studiefrämjandet då de för ett par år sedan vann riksfinalen av tävlingen Livekarusellen. Sedan dess har de turnerat i stora delar av Sverige, runt om i Europa och även i både USA och Kanada. Då har de delat scen med stora musikakter som Melody Club, The Soundtrack of Our Lives och Tove Styrke. De har fått bra kritik för sina liveframträdanden och efter framgångarna skrev de på med skivbolaget Ninetone. I veckan som gick släppte de debuten "Chemical".

Trakdor utgörs just nu av Joakim Nordlander, Henning Johansson, Tobias Dahlberg, Martin Flodin och Oskar Nilsson. Det är ett band i ständig förändrig. Men oavsett banduppsättning har de blivit uppmärksammade för sina liveframträdanden och de håller fortsatt kvar vid sina tunga rockriff. 2014 släppte bandet debuten "Trakdor".

Mer läsning

Annons