Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ravelli och Mazetti tävlar i "På spåret"

Annons
Ingvar Oldsberg har samlat ett nytt gäng på perrongen. När det är avgång för höstens "På spåret" har han åter Björn Hellberg vid sin sida. Bland nykomlingarna i tävlingskupéerna finns idrottarna Magdalena Forsberg och Thomas Ravelli.


Förra hösten tog Björn Hellberg paus från SVT:s populära frågesport, men i år är han tillbaka som bisittare och domare när första programmet sänds den 12 november. Inspelningen av 13 nya program har just inletts. I år flyttas "På spåret" till bästa sändningstid på lördagskvällarna.

Startfältet är som vanligt en blandning av gamla rutinerade "På spåret"-resenärer och nykomlingar. Författare och idrottare är överrepresenterade bland nykomlingarna. Hoa-Hoa Dahlgren och Stefan Holm har tidigare år visat att idrottsmän har tävlingsinstinkt i frågesport också. I höst prövas den före detta skidskytten och programledaren Magdalena Forsberg och den gamle fotbollsmålvakten Thomas Ravelli. Stefan Holm är kvar och får gå i par med författaren Katarina Mazetti, känd för "Grabben i graven bredvid"-böckerna. En annan storsäljande författare är Anders Jacobsson, som skrivit Bert- och Suneböckerna. Ståuppkomikern Måns Möller och programledaren Katti Hoflin är de sista nykomlingarna i startfältet.

I år får studioorkestern förstärkning av Göran Rudbo och Ken Wennerholm i Triple & Touch. (PM)


De tävlande i höstens "På spåret":

Grupp 1:

Sven Melander och Katti Hoflin

Adde Malmberg och Magdalena Forsberg

Stina Wollter och Peder Lamm

Lotta Bromé och Carl Jan Granqvist

Grupp 2:

My Holmsten och Anders Jacobsson

Thomas Ravelli och Suzanne Axell

Birgit Carlstén och Måns Möller

Stefan Holm och Katarina Mazetti

Segrarna från respektive grupp gör upp i finalen.

Mer läsning

Annons