Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Redaktören reflekterar

Annons

Folkan Waterfront

Festivalsommaren är inte över efter Sundsvall bjuder-succén med Kevin Walker och co i Birsta i tisdags. Miss Li är förstås det stora affischnamnet när Söråkers Folkets Hus "ska på utflykt igen" och fixar späckad endagsfestival vid Fagerviks strand i morgon lördag. Invigning redan 12.15 och sedan är det program hela dagen med bland annat klassiska, barnvänliga rockmusikalen "Kåldolmar och kalsipper" på programmet. På kvällen är det dags för den magnifika huvudattraktionen Miss Li att inta stora scenen. Tips! Missa inte spännande Luna Green!

Drakfesten

I skuggan av Folkan Waterfront arrangeras det gratisfestival i centrala Sundsvall i helgen. Konkursade Drakfestivalen uppstår i ny skepnad, nu på Gustaf II Adolfs torg i Sundsvall, i samband med fotbollsturneringen Drakcupen.

I kväll presenterar sig en ny rocktjej från Ånge, Klara Li, innan heta Sundsvallsbandet Shady Town intar scenen.

I morgon lördag spelar Bremens ukuleleorkester (27 musiker!) vid lunch, sedan intas scenen av tjejer i Susanne Fellbrinks female singer/songwriter-projekt.

På kvällen rockar Susanne Fellbrink själv med band, efter Rockabilly Texas och sedan spelar Pizzoar (utan Malena Ernman ...) och Kill! Kill! Pussycat! från Ånge.

24

Redaktören insåg att han hade ett par säsonger att ta igen innan han hoppar in i den senaste (på TV3 och Viaplay) och ligger nu kallsvettig om kvällarna med Jack Bauer som pressat sällskap.

Mer läsning

Annons