Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Redaktören reflekterar

/

Annons

Folkan Water Front

Årets utflykt till Fagervik blev en publiksuccé för Söråkers Folkets Hus – men notan av den tromb eller tornado som förstörde halva festivalområdet på natten innan kan bli dyrbar.

Frågan om den festivalförsäkring som arrangörerna tecknade innan gäller.

Vi kan bara hålla tummarna och hoppas att entusiasterna på Sveriges påhittigaste och kanske mest levande Folkets Hus går plus och kör igen nästa år.

Döden, döden, döden

Redaktören kommer osökt att tänka på Astrid Lindgren och hennes syster (eller systrar eller väninnor, uppgifterna om vilka går isär) som när de träffades (eller talades vid i telefon, uppgifterna går isär här också) började med att säga Döden, döden, döden – så var det jobbiga avklarat.

Den här veckan har musikern och producenten Christian Falk begravts och skådespelarna Robin Willams och Lauren Bacall lämnat oss.

Döden, döden, döden.

Så där, är det jobbiga avklarat nu?

Kill! Kill! Pussycat!

Ångebandet som spelat för hela Sverige som förband under Takidas stora turné i våras gjorde sin enda spelning i Sundsvall i år på Drakfesten i Sundsvall förra helgen. 

Alla vi som såg fattar att de är redo ta nästa steg nu. "Nästa Hellacopters!" sa en hänförd kompis.

Alla i bandet har sin egen stil med sångaren Victory Awsome som främste publikmagnet. Som en lång Iggy Pop på rymmen från Victor Frankensteins labb efter en åskbehandling flyger han fram över scenen.

Mer läsning

Annons