Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rockabilly till Sundsvall Bjuder – Eva Eastwood inleder festens femårsjubileum

På premiären av årets Sundsvall bjuder står bilar och rock n' roll i fokus. Eva Eastwood inleder sommaren med en rivig spelning tillsammans med hela sitt liveband och där innan ställs fina bilar upp på torget.

Annons
Eva Eastwood är fjärde bokningen till Sundsvall Bjuder. Foto: Pressbild

Den 3 juli är det dags för premiären av årets Sundsvall bjuder. Den som inleder sommarens gratiskvällar är självaste rockabillydrottningen Eva Eastwood med hela sitt liveband och svängiga show.

Eastwood kickar också igång ett fem veckor långt femårsfirande där eventmakarna bakom Sundsvall bjuder, Peter Åström och Patrik Frisk, planerar att bjuda stan på siktar på musikalisk bredd.

– Sundsvall bjuder har blivit ett favoritarrangemang som utvecklas varje år. Jag och Patrik Frisk har många gånger häpnat över Sundsvallsbornas härliga humör och uppslutning i alla väder, säger Peter Åström i ett pressmeddelande.

Under premiärkvällen kommer också Street Rulers Sundsvall fylla hela Storgatan med cirka 150 gamla bilar som man kan kika på. Där efter tar Eva Eastwood och bandet över som huvudattraktion.

Sedan innan är det klart att Kalle Moraeus och gästartister dyker upp den 10 juli och att Samir & Viktor kommer att uppträda på Stora torget den 17 juli. Även Linda Pira är klar för Sundsvall Bjuder och kommer att spela 24 juli.

Programmet uppdateras med detaljer under försommaren och femte akten presenteras i april.

Mer läsning

Annons