Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandra Bullock i mysteriefilm

Annons
Los Angeles (PM)
Sandra Bullock förhandlar om huvudrollen i filmen "Premonition" skriver Hollywood Reporter. Filmen ska handla om en hemmafru vars make dör i en bilkrasch och chockad upptäcker att han ändå lever nästa dag. (PM)

Dr Dre vill chocka med nästa albumDr Dre vill chocka med nästa album
New York (PM)
Uppföljaren till Dr Dres senaste album "Dr Dre - 2001" verkar fortfarande långt borta. Dr Dre uppges dock jobba med nytt material och planerar att ge ut en skiva, om det så tar flera år innan det släpps. Basisten Mike Elizondo, som jobbade med rapparen på hans senaste album, hävdar nu att Dr Dre vill chocka världen med sin nästa platta.
- Han vill ge ut något som ingen ens skulle kunna tro var möjligt från en hiphop-artist. Han kommer definitivt att ta sin tid på sig för att göra det här rätt, säger han till Billboards nätupplaga. (PM)

Turandot blir Moder Svea
Stockholm (PM)
När det nystartade operakompaniet Opera Ad Lib tar sig an Puccinis "Turandot" har den persiska prinsessan förvandlats till "Turandotter". Hon är en Moder Svea som i flätor och praktfull folkdräkt motar ut alla främmande som försöker ta sin tillflykt till hennes land.
- Vi tänkte på invandrare på flykt som inte släpps in i det land de kommer till, säger regissören Märit Bergvall till scentidningen Nummer.
"Turandotter" ska spelas på en höskulle i en 1600-talslada på Djurgården i Stockholm med premiär den 28 augusti. (PM)

"Suge" Knight skjuten i benet
Miami (PM)
Rapparen Marion "Suge" blev natten till söndagen beskjuten på ett party i Miami där hip hop-stjärnan Kayne West var värd. Skottet träffade artisten i ena benet och han fördes omedelbart till sjukhus. Enligt polisen är hans skador inte livshotande, skriver BBC News. "Suge" Knight grundade det framgångsrika skivbolaget "Death Row Records" och är flera gånger straffad för våldsbrott. Partyt i Miami var upptakten till MTV Music Video Awards. (PM)

Mer läsning

Annons