Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Showsatsning när Medvind firar tio år: "Vill bjuda på en nostalgikick"

När båten M/S Medvind firar tioårsjubileum utökar de sin underhållning med en show under hela sommaren.
– Det är en ren underhållningshow, säger Petter Ullerstam en av showartisterna.

Annons

Showgruppen The Crew repeterar sitt discomedley inför ett av deras uppträdande på båten M/S Medvind. Från vänster: Linnea Kibe, Lotta Stenmark och Petter Ullerstam.

2006 köptes båten M/S Medvind från Stockholm till Sundsvall av en trio Sundsvallsbor. Nu firar den 10-års jubileum genom att i sommar utöka sin underhållning med showgruppen The Crew. Bland annat kommer besökarna bjudas på tre olika medleys; ett med kända rocklåtar, ett med låtar från 80-talet och ett med discolåtar.

– Det är en ren underhållningshow. Vi försöker ha med så många låtar som publiken ska känna igen som möjligt, vi vill ge besökarna på båten en nostalgikick, säger Petter Ullerstam, en av medlemmarna i gruppen The Crew.

Pelle Hermansson är en av ägarna av båten och säger att de ville utöka sin underhållning med tanke på att det är 10-års jubileum.

– I vintras satt vi och spånade idéer för att förnya vår underhållning till vårt jubileum. Vi kom fram till att en show skulle vara ett bra komplement till våra trubadurkvällar, säger han.

Premiären skedde för två veckor sedan, och sker hädanefter på torsdagar och fredagar hela sommaren.

– Vi har redan fått bra feedback från de gäster som varit här och sett dem, de har tyckt det varit jätteroligt, säger Pelle Hermansson.

Medlemmarna i gruppen The Crew . Från vänster: Lotta Stenmark, Linnea Kibe och Petter Ullerstam.

Förutom Petter Ullerstam består The Crew i övrigt av Linnea Kibe och Lotta Stenmark. Det är första gången Petter Ullerstam uppträder på en båt och den stora skillnaden från vad han är van vid är utrymmet.

– Det är mer begränsat utrymme på en båt och tajtare till publiken. Det gör ju att det finns en större möjlighet att nå ut och att känna av bättre vilken stämning i publiken är. Sen så kan vi anpassa showen efter det, säger han.

Just att kunna anpassa showen efter publiken är något som blir viktigare, just på grund utav miljön.

– Grejen är ju att det finns tre olika salonger där folk sitter, så vi kommer röra oss mellan dem och framföra showen för alla. Det kommer knappt finnas tid att sitta still för oss men det är väldigt kul, säger Petter Ullerstam.

Läs också: Medvind vill lägga till vid Tjuvholmen

Mer läsning