Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjödin och Magnusson leder "Faddergalan"

Annons
Agneta Sjödin är tillbaka som programledare i TV4. Tillsammans med Bengt Magnusson håller hon i "Faddergalan", som i år fyller tio år.


Det blir ett rejält firande. TV4 utlovar den största och mest stjärnspäckade galan hittills trots att artisterna ännu inte är klara. Galan hålls i början av december, men tid och plats är inte heller spikade ännu.

Agneta Sjödin har inte synts i TV4 som programledare på länge, men när kanalen satsar på sitt mest rutinerade programledarpar får hon göra comeback. Sjödin och Magnusson har lett flera tidigare Faddergalor tillsammans.

Paret har också gjort två av reportagen som visas under galan. Agneta Sjödin reser med en svensk fadderfamilj till Madras i Indien och Bengt Magnusson träffar sitt fadderbarn i Indonesien för första gången.

Sjukamparen Carolina Klüft och skådespelaren Frida Hallgren är två kändisar som skickats ut i världen inför galan. Klüft har för tredje gången varit i Sri Lanka där hon beskriver återuppbyggnaden efter tsunamikatastrofen. Frida Hallgren rapporterar från Niger, där hon har träffat flickor som i unga år blivit bortgifta med för dem okända män. TV4 arrangerar galan tillsammans med Plan Sverige. Syftet är att skaffa faddrar till behövande barn över hela världen. (PM)

Mer läsning

Annons