Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutsjunget på Skansen för i sommar

Annons
Ännu en succéartad sommar är över för "Allsång på Skansen". Kvällens säsongsavslutning blir stjärnspäckad. Programledaren Anders Lundin får besök av Peps Persson, Eva Dahlgren, Louise Hoffsten och Magnus och Brasse.


När strålkastarna släcks över scenen på Soliden i kväll är det över för den här gången. Programledaren Anders Lundin är nöjd med årets säsong och framför allt så har han blivit varm i kläderna i rollen som allsångsledare. Men han har blandade känslor inför avslutningen.

- Det känns bra att allt har gått så bra under sommaren och att man får gå vidare med andra saker under hösten, säger han.

Om det blir någon sorts överraskning avslöjar han inte. Men ett hett tips är väl att Robert Gustafsson dyker upp i någon skepnad även i år.

- Jag har ingen aning, men jag förväntar mig någon sorts kupp eftersom det är det sista programmet.

Under kvällen framför Eva Dahlgren sin nya låt "När jag längtar" för första gången. Singeln, som släpps dagen efter programmet, finns med på nya skivan "Snö" som kommer i oktober. Eva Dahlgren är laddad inför mötet med allsångspubliken.

- Åh, det känns jättebra. Det är superpremiär. Jag har sjungit den i en vecka i replokalen så det känns jätteskönt att få spela den inför publik, säger Eva Dahlgren under repetitionerna inför programmet.

Sommaren har som vanligt varit fulladdad med kända artister. Men Anders Lundin vill inte lyfta fram något särskilt framträdande utan prisar i stället helheten.

- Det har varit roligt att vi har hittat på så många olika sätt att dekorera programmet, som uppdrag och tävlingar. Det har gett "Allsång på Skansen" ett bra flyt tycker jag. Sedan har alla artisterna varit underbara. De kommer alltid med sitt allra bästa humör och gör hela tiden sitt absolut bästa.

När det gäller fortsättningen av "Allsång på Skansen" är Anders Lundin inte så talför.

- Det känns så roligt att ha fått vara en del av det här, men hur framtiden ser ut vet jag inte i dag. Jag vill bli tillfrågad först innan jag tar ställning till en eventuell fortsättning. (PM)

Mer läsning

Annons