Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelnotiser

Annons
Ny Ghost Recon i höst
Ghost Recon 2 Summit Strike blir namnet på nästa upplaga i den populära spelserien. Denna gång ska supersoldaterna spåra upp och oskadliggöra en krigsherre från Pakistan som hotar att ställa till med en internationell incident. Spelet innehåller elva nya singelspelar-uppdrag med flera alternativa lösningar. Spelar man online finns det nu 24 nya kartor att välja mellan. Spelet kommer i höst.

Morpheus död
Efter att ha avlivat Neo och Trinity i den sista Matrix-filmen har nu Warner tagit död på ännu en huvudperson. I ett live-event i spelet Matrix Online nyligen så smällde Morpheus av virusbomber som hotade hela den virtuella världen. Maskinerna skickade ut mördaren Assassin som till slut besegrade honom. Enligt företaget är det knappast permanent, men det är upp till spelarna att lista ut lösningen.

Fejkade konsolldemos?
Microsoft körde en demo av Xbox 360-spel på E3-mässan men en snokande journalist upptäckte att spelet kördes på två stycken Apple Macintosh G5 maskiner, inte på en 360. Sony verkar ha tagit sig samma friheter, de hade en demonstration där PS3-grafiken imponerade stort. Sedan släpptes även filmer och skärmbilder på Internet. Detta trots att nVidia som gör grafik-chippet åt maskinen inte är klara med designen ännu, enligt företagets ekonomichef Mary Burkett.

Mer läsning

Annons